Sälja guld och silver

Välkommen till Joakims Mynt och Guld – Din Professionella Partner för Försäljning och Uppköp av Guld och Silver.

Vi förstår värdet av ditt guld och strävar efter att göra affärer smidiga och fördelaktiga för dig. Med över 15 års erfarenhet är vi specialiserade på att köpa upp guld från privatpersoner och hushåll men också företag.

Hur mycket betalar vi?

Så mycket är guld och silver värt i dag

Tala är silver, tiga är guld. Så lyder ordspråket. I vårt fall talar vi helst – om båda. Dagligen följer vi utvecklingen och hänger med i svängarna för att kunna ge dig det bästa, mest korrekta priset för guld och silver.

Aktuellt guldpris hos oss

Aktuellt silverpris hos oss

Att sälja till oss – en trygg och smidig upplevelse

Vårt engagerade team är här för att göra försäljningen av ditt guld enkel och trygg. Oavsett om det är smycken, mynt eller andra guldföremål, erbjuder vi konkurrenskraftiga priser baserade på dagens marknad. Vi värdesätter din tillit och strävar efter att skapa en positiv och transparent affärsupplevelse.

Besök oss gärna i vår butik för en personlig konsultation eller kontakta oss via telefon eller genom vårt praktiska kontaktformulär/mail för att få svar på dina frågor. Vi är här för att guida dig genom försäljningsprocessen och erbjuda vårt kunnande för att säkerställa att du får bästa möjliga värde för ditt guld.

Utforska vår webbplats för att lära dig mer om våra tjänster och hur du kan sälja ditt guld till oss. Hos Joakims mynt & guld får du inte bara ett rättvist pris för ditt guld utan också en personlig och professionell service.

Värdering

När du säljer guld eller silver kan man lätt anta att du vill att värderingen ska gå rätt till enligt branschens etablerade regler och utförs av behöriga och utbildade värderare av ädelmetaller. Hos oss kan du vara säker på att vi utför värderingen på ett korrekt och säkert sätt. Vi vidtar flera åtgärder för att värderingen blir korrekt och att slutpriset blir korrekt. Exempel på det är skraptester, kungsvatten, magneter men även att plocka bort allt som inte är guld. Efter att karathalt och vikt har uppmätts informeras du om priset. Hos oss är det tryggt, säkert och enkelt att sälja guld och silver.

Välkommen att kontakta oss för personlig service! Se gärna rådande marknadspriser för guld och silver under Guldpriser.

Värdera hos oss

Vi finns på Linnégatan 52 i centrala Göteborg. Välkommen in när det passar.

Låt oss besöka

Är du intresserad av ett hembesök där vi värderar föremålen på plats?

Skicka in till oss

Du har möjlighet att skicka dina ädelmetaller till oss på ett säkert sätt för gratis värdering, och vi står för frakten.

Aktuella marknadspriser

För den som är intresserad av aktuella marknadspriser på guld och silver, finns denna information tillgänglig på en undersida på denna webbplats. Se rådande börspriser – dagspriser för guld och silver!

Vilka ädelmetaller tar vi emot?

Vi köper allt guld från 9 till 24 karat, samt ett brett utbud av silver- och guldföremål.

Titta gärna på vår FAQ-del för fler vanliga frågor & svar

GULD & SILVERFÖREMÅL

Vi erbjuder en gedigen expertis och trygg handel för såväl privatpersoner, guldsmeder och företag som önskar sälja sina ädelmetaller, som innehåller guld, platina (vitguld) och silver mm.

GULD & SILVERMYNT

Vi erbjuder pålitlig och förtroendefull service när det gäller köp av alla typer av mynt, gärna guld- och silvermynt. Oavsett bakgrund och värde så finns vi här för att hjälpa dig. vi är även medlemmar i Sveriges mynthandlares förening.

GULD & SILVERSMYCKEN

Vi är specialiserade på att köpa alla typer av guld- platina- och silverföremål, till exempel guld- och silversmycken och sammantaget skrotguld, oavsett form, karathalt eller vikt.

GULD & SILVERTACKOR

Oavsett om du är ute efter att göra en vinst genom att sälja dina tackor när marknadspriserna är fördelaktiga eller om du äger guld- och silvertackor som en del av din investeringsportfölj eller genom arv och gåvor, är vi här för att hjälpa dig.

TANDGULD

Vi är alltid intresserade av att köpa in tandguld från både privatpersoner och företag inom tandläkar- och dentalbranschen som vill sälja sitt samlade tandguld på ett enkelt och förtroendefullt sätt.