Smycken

Sälj Dina Värdefulla smycken och så kallad skrotguld till oss på Joakims Mynt och Guld.

Letar du efter en pålitlig och erfaren köpare för dina värdefulla guld och silversmycken och sammantaget skrotguld? Då har du kommit till rätt plats!

Vi är specialiserade på att köpa alla typer av guld- platina- och silverföremål, oavsett form, karathalt eller vikt.
Det kanske handlar om att ditt guld behöver få nytt liv och du önskar återanvända och ta tillvara på ädelmetallen på ditt egna vis. Vi förstår värdet av dina ägodelar och strävar efter att erbjuda våra kunder en rättvis och lönsam affär.

Vi köper dina smycken

Vi är intresserade av att köpa allt från eleganta guldsmycken, såsom ringar, halsband, armband och örhängen. Det samma gäller för dina silversmycken, ett exempel skulle kunna vara bismarcklänkar som både kan vara av silver eller guld, men också övriga andra smyckes-modeller. Oavsett om du har ärvda föremål, gamla smycken som du inte längre använder eller rent av är en samling skrotguld som du vill sälja, är vi här för att vägleda dig.

Att sälja smycken till oss

Vårt team av experter går noggrant igenom varje ring, hals- och armband, unikt silver och guldföremål tillsammans med dig för att fastställa dess värde. Vi tar hänsyn till faktorer som karathalt, mängden silver och guld i vikt, samt aktuella marknadspriser för all ädelmetall. Det vanligaste är 18 karat guld, men vi är intresserade av värdeföremål med karathalt som sträcker sig från alla varianter vilka exempelvis kan vara 9 till 24 karat. Oavsett vilken typ av guld- platina (vitguld) eller silverföremål du har, kan du lita på att våra experter ger dig en rättvis och konkurrenskraftig värdering. Konkurrenskraftig pris, betyder att vi håller en hög och välkänd standard på marknaden. 

Varför välja Joakims Mynt och Guld för att sälja dina guld- och silverföremål?

Erfarenhet och expertis

Vi har lång erfarenhet och gedigen kunskap inom mynt och ädelmetall-branschen och är välkända med ett gott rykte och många av våra kunder får vi genom rekommendationer.

Rättvisa priser

Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder ett långsiktigt förtroende och de bästa priserna för intressenternas ädelmetaller.

Personlig service

Vi erbjuder en personlig och engagerad service för varje kund, med fokus på att möta dina behov och önskemål.

Kontakta oss

Kontakta oss idag för att få dina guld- och silverföremål värderade eller för att få mer information om våra tjänster. Vi ser fram emot att hjälpa dig att omvandla dina ädelmetaller till pengar på banken!