Guld och silverföremål

Välkommen till Joakims Mynt och Guld – Din Professionella Partner för Försäljning och Uppköp av Guld och Silver.

Letar du efter en pålitlig och respekterad köpare för dina ädelmetaller? Hos oss erbjuder vi en gedigen expertis och trygg handel för såväl privatpersoner, guldsmeder och företag som önskar sälja sina ädelmetaller, som innehåller guld, platina (vitguld) och silver mm. Som en etablerad guld- och mynthandlare är vi engagerade i att erbjuda en pålitlig och transparent service för alla som önskar sälja sina värden av ädla metaller.

Silver- och guldföremål i alla former och varianter

Vårt tydliga budskap är att  vi välkomnar alla intressenter som vill sälja sina värdefulla ädelmetaller, oavsett om det är guld, vitguld eller silver. Vi är en uppköpare som är passionerade och önskar erbjuda våra kunder en trygg och smidig upplevelse när de säljer sina silver och guldföremål.

Vi köper alla genrer och konstformer oavsett karathalt, storlek eller form. Från smycken med säkerhetsstämplar som kattfot/ trekronan till dop och silverskedar, silverbestick, pokaler, klockor och mycket mer, så är vi intresserade av att köpa det.

Hos oss är det enkelt att sälja dina värdemetaller – vi välkomnar alla intressenter och erbjuder även möjligheten att skicka värdeföremål till vår butik i Göteborg eller box i Lerum. Och ni kan föra en personlig dialog med våra experter.

Att sälja ädelmetaller till oss

När du säljer dina ädelmetaller hos oss kan du vara säker på att värderingen utförs enligt branschstandarder av våra kvalificerade och utbildade experter. Vi vidtar flera åtgärder för att säkerställa att värderingen sker korrekt och säkert, inklusive skraptester, användning av syratest genom probersyra eller elektroniskt testare för identifiering, samt en noggrann vägning. Slutpriset informeras direkt efter värderingen. Med oss är det tryggt och enkelt att sälja dina guld- och silverföremål – vi erbjuder en säker och transparent affär för alla våra kunder.

Vi köper allt guld

Från 9 till 24 karat, samt ett brett utbud av silver- och guldföremål.

Skicka till oss gratis

Du har möjlighet att skicka dina ädelmetaller till oss på ett säkert sätt för gratis värdering, och vi står för frakten.

Kontakta oss

Kontakta oss idag för personlig service och enkel hantering av ädelmetall försäljning.