Tandguld

Letar du efter en pålitlig köpare för ditt tandguld?

Vi har många års vana av trygga möten med människor och företag önskar sälja sitt samlade värde av dentalguld. Vi är alltid intresserade av att köpa in tandguld från både privatpersoner och företag inom tandläkar- och dentalbranschen som vill sälja sitt samlade tandguld på ett enkelt och förtroendefullt sätt. Tänk bara på att det kan vara skillnad på om du har med dig rensat och orensat tandguld, det vill säga att om tänderna är kvar under ädelmetallen som är av 18 karat guld.

Tandguld är ingen krånglig affär för oss

Vi förstår att tanken på att sälja tandguld, ibland kan kännas lite ovant och eventuellt lite krångligt för många.
Men tillsammans med oss behöver det varken vara krångligt eller ovärdigt på något vis. Vi är här för att guida dig genom försäljningsprocessen. Och med vår långa erfarenhet samt expertis inom området. Köper vi in och värderar, väger ditt tandguld noggrant för att säkerställa att du får ett tryggt och rättvist pris för dina guldtänder.

Vi är lättillgängliga och engagerade, oavsett om du vill besöka vår butik i centrala Göteborg eller träffa oss på någon av våra träffpunkter (platser) i södra Sverige. Oavsett så är vi här för att hjälpa dig. Vi erbjuder även trygga hembesök för att göra det så bekvämt som möjligt för dig som har det behovet.

Låt oss vara din hjälpande hand när det gäller att sälja ditt tandguld. Kontakta oss redan idag för att få mer information och en kostnadsfri upphandling och värderingsprocess. Vi ser fram emot att hjälpa dig!