Sedlar

Har du en samling med gamla sedlar, svenska eller utländska som du funderar på att sälja?

Då är du varmt välkommen till oss på Joakims Mynt och Guld! Vi är specialiserade på att köpa upp alla typer av gamla sedlar från tidigt 1800 och tidigt 1900-tal eller gärna ännu tidigare om ni har det.

Vi köper gärna dina gamla sedlar

Äldre sedlar, speciellt de från före 1930-talet, har ofta ett betydande samlarvärde. Om du har sparat på gamla sedlar under åren, kanske fått dem genom ett arv, gåva eller förvärv, kan du vända dig till oss för en professionell värdering av din samling. Vi strävar alltid efter att erbjuda ett rättvist pris och ser till att din samling hamnar hos entusiaster eller samlare med stort intresse för gamla sedlar.

Vi är baserade i Göteborgsregionen och erbjuder även möjligheten till värderingsbesök i södra och västra Sverige. Om du önskar kan vi komma till dig för att värdera din samling på plats. Hör av dig så för vi en dialog om det först. 

Det kan också vara värdefullt att veta att Riksbanken har möjlighet att lösa in svenska ogiltiga sedlar för privatpersoner men de tar då ingen hänsyn till samlarvärdet. Dessutom tar de ut en avgift på minst 200 kronor för denna tjänst. Hos oss får du en personlig och professionell värdering utan extra kostnader.

Kontakta oss idag för att boka en värdering av dina gamla sedlar och mynt. Vi ser fram emot att hjälpa dig!